Duurt 'de vloek van Aaron Ramsey' voort na zijn goal voor Nice?
i

Pro Shots

Duurt 'de vloek van Aaron Ramsey' voort na zijn goal voor Nice?

Joris Kaper • 19:55, 09-08-2022 / Laatste Update: 15:21, 07-01-2024

Maandag overleed zangeres en actrice Olivia Newton-John, die wereldberoemd werd door vooral de film Grease. Kwade tongen beweren echter dat de actrice het laatste slachtoffer is van 'de vloek van Aaron Ramsey.' Na elk doelpunt van de aanvaller zou er namelijk ergens een beroemd persoon overlijden.

Wanneer de zogenaamde vloek ontstaan is, is niet bekend. Maar elk doelpunt van de Welshman wordt al jarenlang gelinkt (tenminste sinds 2009) aan de dood van een beroemd persoon op dezelfde dag of de dag erna. Ook de dood van Olivia Newton-John wordt nu gelinkt aan een goal van Ramsey, aangezien hij dit weekend scoorde voor zijn club OGC Nice (1-1 tegen Toulouse). De actrice overleed 1 dag later.

Beroemde namen

Beroemde (of beruchte) namen als Roger Moore, Keith Flint, Osama Bin Laden, Whitney Houston, Steve Jobs, Paul Walker, David Bowie, Nancy Reagan, José Rafael Videla en Robin Williams: allemaal zijn ze te linken aan goals van de middenvelder. Het is natuurlijk onzin (en zelfs een beetje treurig), maar 'de vloek' keert bij elke goal toch weer terug in de media.