🎥 | Ed Sheeran getuige van 'comeback van de eeuw': 4 goals in blessuretijd bij League One-duel

Sjors Tanis • 12:20, 31-10-2022 / Laatste Update: 09:24, 12-12-2023

Ed Sheeran sloeg uit ongeloof zijn handen voor zijn ogen. De Britse zanger en die hard-supporter van Ipswich Town was zaterdag persoonlijk getuige van (waarschijnlijk) de meest krankzinnige slotfase van een voetbalwedstrijd ooit. Uit tegen Charlton Athletic kwam zijn ploeg door 2 goals in blessuretijd op 2-4. Maar wat er toen gebeurde...

Het uitvak in Londen ontplofte toen Freddie Ladapo (90+1) en Sam Morsy (90+4) de titelkandidaat in League One in de extra tijd de zege leken veilig te stellen: 2-4. Maar daarmee was het duel op The Valley nog lang niet gespeeld. Twee minuten later maakte Terell Thomas er 3-4 van en vanwege al het oponthoud - het uitgebreide juichen van Ipswich en een late wissel - mocht Charlton nog op jacht naar de gelijkmaker ook. Die werd in de 99e minuut gemaakt door George Dobson.

Reactie Sheeran

Tussen de dolenthousiaste Charlton-fans zag Ed Sheeran het op de tribune met lede ogen aan. Maar de superster bleek allerminst een slecht verliezer, zo bleek uit beelden die op social media rondgaan. Na zijn 1e reactie realiseerde Sheeran zich dat hij getuige was geweest van een spektakel en schoot hij in de lach. Check de beelden hierboven!