Effect vertrek Cristiano Ronaldo direct zichtbaar: Juventus verliest thuis van Empoli

Eimert Pruis • 00:40, 29-08-2021 / Laatste Update: 18:51, 05-01-2024

Cristiano Ronaldo moest de boel al komen redden tegen Udinese, maar is nu definitief weg. Zonder de Portugese superster verloor Juventus thuis van het gepromoveerde Empoli: 0-1. Het was de 1e keer in de historie dat Empoli in Turijn wist te winnen.

Matthijs de Ligt speelde de hele wedstrijd. Hij kon niet voorkomen dat Leonardo Mancuso scoorde. Juventus wacht na 2 speelronden nog steeds op de 1e overwinning.

Fiorentina kende een lekkere avond met een goede 2-1-zege op Torino. Nicolas Gonzalez scoorde in de 1e helft en de gewilde spits Dusan Vlahovic maakte de 2e 20 minuten voor tijd. Simone Verdi maakte het nog heel eventjes spannend.

Eerder op de zaterdag moest doelman Jeroen Zoet 6 keer vissen. Zijn Spezia verloor bij Lazio met 6-1.