🎥 | Elche is geen enkele match voor Real Madrid, wat liefst 3 goals afgekeurd zag worden

Jeroen Rooseboom • 01:33, 20-10-2022 / Laatste Update: 14:11, 08-01-2024

Elche was woensdagavond geen enkele match voor Real Madrid. In Elche werd het 0-3, maar het had ook 0-6 kunnen zijn. Maar liefst 3 Madrileense goals werden afgekeurd namelijk. Check alle goals onderaan dit bericht!

De kersverse winnaar van de Ballon d'Or, Karim Benzema, zag zelfs 2 van zijn goals afgekeurd worden. Na 6 minuten werd zijn treffer afgekeurd vanwege buitenspel. Gelukkig voor De Koninklijke telde de fantastische treffer van Fedrico Valverde 5 minuten later wel.

Ook David Alaba zag een doelpunt afgekeurd worden in de 1e helft vanwege - uiteraard - buitenspel. Daarom stond het bij rust slechts 0-1.

Buitenspel?

Na de thee werd er weer eens een doelpuntje afgekeurd. Dit keer van Karim Benzema vanwege - jawel - buitenspel. In de 75e minuut lukte het Benzema eindelijk om een geldig doelpunt te maken. Op aangeven van Rodrygo schoot hij de bal koelbloedig in de linkerhoek. Vlak voor tijd besliste Marco Asensio de wedstrijd door de 0-3 te maken.