Emil Hansson (Heracles Almelo) is tot nu toe de allerbeste, ook bronzen schild voor Brouwer
i

Pro Shots

Emil Hansson (Heracles Almelo) is tot nu toe de allerbeste, ook bronzen schild voor Brouwer

Eimert Pruis • 22:04, 14-10-2022 / Laatste Update: 22:54, 11-12-2023

Emil Hansson van Heracles Almelo is uitgeroepen tot beste speler van de 1e periode in de Keuken Kampioen Divisie. Ploeggenoot Michael Brouwer ontvangt het Bronzen Kampioensschild voor beste keeper van de 1e periode.

De verkiezing is gebaseerd op stemmen van de trainers en aanvoerders van alle clubs uit de Keuken Kampioen Divisie en op stemmen van het publiek. Hansson versloeg Dylan Vente (Roda JC Kerkrade), Sven Braken (VVV-Venlo) en Thomas van den Belt (PEC Zwolle) in de strijd om het Bronzen Kampioensschild voor de beste speler. Brouwer kreeg meer stemmen dan Roy Kortsmit (NAC Breda), Nigel Bertrams (FC Eindhoven) en Romain Matthys (MVV Maastricht).

1e periodetitel

Hansson en Brouwer veroverden vorige week samen met Heracles de 1e periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer John Lammers heeft 25 punten na 10 wedstrijden. Hansson was goed voor 6 treffers.

Allouch beste talent

Soulyman Allouch van Jong AZ (beste talent), Rob Penders van FC Eindhoven (beste trainer) en Dylan Vente van Roda JC Kerkrade (topscorer) vielen eveneens in de prijzen.