Deze opvallende premie krijgt Arne Slot als hij een prijs pakt met Feyenoord
i

Pro Shots

Deze opvallende premie krijgt Arne Slot als hij een prijs pakt met Feyenoord

Trevor Wagener • 10:27, 02-01-2023 / Laatste Update: 04:54, 12-12-2023

Feyenoord-trainer Arne Slot is een bijzondere beloning in het vooruitzicht gesteld als hij er dit seizoen met zijn club in slaagt om een prijs te pakken. Dat vertelde de coach aan Algemeen Dagblad. De beloning kwam ter sprake nadat Slot gevraagd werd naar zijn invloed binnen de Rotterdamse club.

"Ik heb nu zo'n kastje waarmee ik zelf de sproei-installatie kan bedienen... maar dan kom je aan mijn trainingen, toch? Maar invulling van de voeding of zo, nooit mee bezig. Ik heb mensen die daar druk mee zijn. En als ze mij nodig hebben, zal ik altijd helpen. Maar ik bemoei me verder niet met de invulling daarvan."

Slot is best wel benieuwd hoe hij er bij zijn collega's op staat. "Ik denk dat bijna elk staflid hier bij Feyenoord zal zeggen: zo'n makkelijke trainer hebben we nog nooit gehad. Ik ben er eigenlijk wel benieuwd naar: of ze dat zullen zeggen. Ik zou bijna zeggen: vraag het eens," zei Slot verder.

Padel als premie

En die beloning bij een mogelijke prijs dan? "Ik wil wel heel graag een padelbaantje hier op trainingscomplex 1908. Maar blijkbaar reikt mijn invloed nog niet zover, want hij ligt er nog niet. Als we iets winnen met Feyenoord, hoor ik. Nou, wie weet."