🎥 | Peter Bosz wil geen risico's nemen: Noa Lang doet NIET mee tegen Vitesse

Trevor Wagener • 17:01, 18-08-2023 / Laatste Update: 17:55, 11-12-2023

Geen leuk nieuws voor de PSV-supporters onder ons: Noa Lang doet zaterdag níét mee in het uitduel met Vitesse (18.45 uur). De 24-jarige aanvaller hield pijntjes over aan de gewonnen Eredivisie-opener van het voorbije weekend tegen FC Utrecht (2-0-zege) en is nog onzeker voor het Europese treffen met Rangers van volgende week.

PSV-coach Peter Bosz gaf vrijdag op een persmoment aan dat Lang er niet bij zal zijn in Arnhem. In het GelreDome neemt de Belg Yorbe Vertessen, die ook al startte in de return met Sturm Graz - toen Lang nog 'uit voorzorg' op de bank begon -, de plek van de Oranje-international in.

PSV zonder Noa Lang tegen Vitesse

Tegenover de aanwezige pers zei Bosz dat 'Lang kon spelen tegen Vitesse, maar dat dat risico's met zich mee zou brengen'. Daarom slaat de recordaankoop Vitesse-uit over. Aanwinsten Malik Tillman en Jerdy Schouten zitten óók bij de wedstrijdselectie.

Bosz geeft aan dat Malik Tillman en Jerdy Schouten tegen Vitesse voor het eerst bij de selectie zitten. Tillman is fysiek nog niet klaar om te beginnen, Schouten zou dat in theorie wel kunnen doen, omdat die verder was in de voorbereiding bij zijn vorige club. #vitpsv

— Jeroen Kapteijns (@JeroenKapteijns) August 18, 2023

Peter Bosz geeft aan dat Noa Lang niet gaat spelen tegen Vitesse. #vitpsv

— Jeroen Kapteijns (@JeroenKapteijns) August 18, 2023