Erik ten Hag heeft Lisandro Martínez en Casemiro terug bij de groep
i

Getty Images

Erik ten Hag heeft Lisandro Martínez en Casemiro terug bij de groep

Bart van der Wijst • 20:17, 03-01-2024 / Laatste Update: 21:41, 04-01-2024

Het is een seizoen met ups en (vaker) downs bij Manchester United. Een van de redenen daarvoor is het vele blessureleed, vindt manager Erik ten Hag. Gelukkig voor hem zijn er weer 2 spelers op de weg terug: Lisandro Martínez en Casemiro.

Dat tweetal stond woensdagmiddag weer volledig op het trainingsveld Carringhton, het complex van Manchester United. Daar werken Tyrell Malacia, Harry Maguire en Mason Mount nog altijd aan hun herstel, maar Ten Hag denkt dat zij in januari nog aan kunnen sluiten.

Absenties

Martínez speelde op 20 september voor het laatst mee bij Manchester United. Tegen Bayern München (4-3) verlies liep hij een voetblessure op. Casemiro was vanaf begin november niet beschikbaar door een hamstringblessure.

Rustige maand januari

In januari hebben de spelers van Manchester United even tijd om op adem te komen. Er wordt alleen gespeeld op 8 en 14 januari. Eerst moet United in het FA Cup-toernooi op bezoek bij Wigan, het weekend erop ontvangt het Tottenham Hotspur in eigen huis voor de Premier League. De wedstrijd daarna staat pas op 1 februari ingepland.