Erik ten Hag is het kotsbeu: dit is de reden dat Jadon Sancho uit de United-selectie is getrapt
i

Pro Shots

Erik ten Hag is het kotsbeu: dit is de reden dat Jadon Sancho uit de United-selectie is getrapt

Yvo van Dorst • 23:30, 14-09-2023 / Laatste Update: 09:42, 12-12-2023

Erik ten Hag heeft de buitenspelers niet meer voor het uitkiezen, want na Antony is nu ook Jadon Sancho uit de selectie gezet bij Man United. De Engelsman en Ten Hag gooien al een tijdje modder naar elkaar, maar om deze reden werd Sancho de toegang tot het eerste elftal ontzegd.

Sancho zou volgens The Telegraph zijn excuses niet aan willen bieden aan Ten Hag. De Nederlander wil dat zijn pupil afstand doet van de uitspraken die hij onlangs deed via zijn social media. Zo beschuldigde hij Ten Hag van leugens, omdat de manager hem buiten de wedstrijdselectie voor het duel met Arsenal had gelaten. De Nederlander gaf hiervoor als uitleg, dat Sancho niet hard genoeg trainde.

Oneerlijk

Volgens Sancho is de behandeling van Ten Hag nog altijd willekeurig en heeft de trainer een beetje de pik op hem. De Engelse aanvaller zou andere regels hebben dan zijn teamgenoten bij Manchester United. Ook is Sancho er niet van gediend dat Ten Hag naar buiten is getreden met de discussies tussen het tweetal. De 23-jarige Sancho vindt dat hij de zondebok is bij United, maar trainen met het 1e elftal mag hij niet meer.