Erik ten Hag krijgt zijn zin: Manchester United knikkert Jadon Sancho uit de selectie
i

Pro Shots

Erik ten Hag krijgt zijn zin: Manchester United knikkert Jadon Sancho uit de selectie

Yvo van Dorst • 18:55, 14-09-2023 / Laatste Update: 09:00, 12-12-2023

Erik ten Hag en Manchester United hebben keiharde ingegrepen bij de situatie rond Jadon Sancho. De club heeft in een statement laten weten dat de peperdure Engelsman uit de selectie is gekegeld. De komende tijd traint Sancho apart van de groep bij Man United.

Volgens het extreem korte statement van United traint Sancho apart om 'een oplossing te vinden voor een probleem met discipline in de selectie.' Laten dat nou bijna dezelfde woorden zijn die Ten Hag gebruikte om uit te leggen waarom Sancho niet bij de selectie zat voor het duel met Arsenal. Volgens de Nederlander trainde de Engelse aanvaller niet goed genoeg.

Woest

Na die woorden van Ten Hag was Sancho woest op zijn manager. Volgens de aanvaller vertelde de Nederlander leugens en trainde hij prima. In de ogen van Manchester United heeft Ten Hag dus gelijk en moet Sancho apart trainen.

De 23-jarige Engelsman werd in 2021 voor een monsterbedrag van 85 miljoen overgenomen voor United. Hij is na Antony de tweede speler van United die uit de selectie wordt gehaald.