Erik ten Hag maakt oorlog met journalist van Sky Sports
i

Getty Images

Erik ten Hag maakt oorlog met journalist van Sky Sports

Bart van der Wijst • 19:39, 26-08-2022 / Laatste Update: 05:23, 12-12-2023

Sky Sports-journalist Gary Cotterill staat op de zwarte lijst van Erik ten Hag. Toen de Nederlander nog trainer van Ajax was had hij het al aan de stok met de Engelsman. En Ten Hag is Cotterill niet vergeten. Vrijdag tijdens de persconferentie negeerde de trainer van Manchester United de journalist keihard.

Cotterill is zo'n typische Britse journalist die lekker het randje opzoekt. Dat doet hij dus ook bij Ten Hag. De verslaggever van Sky Sports was in april al in Amsterdam om Ten Hag het hemd van het lijf te vragen.

Crystal Palace

Een paar weker later was het weer raak. Toen was Cotterill aanwezig bij de uitwedstrijd van ManUtd bij Crystal Palace. De Brit werd toen door de security van Ten Hag aan de kant gebonjourd, terwijl de Nederlandse trainer zijn kaken stijf op elkaar hield toen Cotterill wat wilde vragen.

Cotterill kon op zijn beurt Ten Hags houding niet waarderen. 'Karma', schreef hij dan ook op Twitter toen Manchester United met 4-0 billenkoek kreeg op bezoek bij Brentford. Dat tweetje moet Ten Hag ook hebben gezien, want bij het perspraatje voorafgaand aan het duel met Southampton gunde hij de journalist geen enkele vraag.

#karma 😌

— Gary Cotterill (@gary_cotterill) August 13, 2022