Erik ten Hag ziet spelers Manchester United genieten van unieke minivakantie in Dubai
Manchester United kreeg ineens een minivakantie in de schoot geworpen. Trainer Erik ten Hag zag zijn spelers allemaal gauw naar de zon vertrekken. ©AP

Erik ten Hag ziet spelers Manchester United genieten van unieke minivakantie in Dubai

08:07, 23-01-2024 / Laatste Update: 08:54, 23-01-2024

Door een miraculeuze planning hadden de spelers van Manchester United ineens twee weken vrij in het nieuwe jaar. De Engelse competities zorgen er altijd voor dat het hele jaar volgeboekt zit met wedstrijden, maar de spelers van trainer Erik ten Hag konden als een van de weinigen genieten van een minivakantie.

Clubs als Arsenal, Chelsea, West Ham United en Liverpool hadden de afgelopen dagen bijvoorbeeld inhaalwedstrijden in de Premier League en replays in de FA Cup. Maar Manchester United heeft geluk: de club speelde op 14 januari voor het laatst tegen Tottenham Hotspur en hoeft toevallig pas 28 januari voor het eerst weer te spelen.

Dan wacht namelijk een uitwedstrijd in de FA Cup tegen Newport. Tussen het gelijkspel tegen de Spurs en het bekerduel zitten precies veertien dagen. Genoeg voor Ten Hag om zijn spelers een week vrij te geven, zodat ze konden genieten en bijtanken tijdens een zeldzame break in het schema. De spelers maakten daar dankbaar gebruik van.

Met z'n allen naar Dubai

Zo gingen de gezinnen van Bruno Fernandes, Diogo Dalot, Lisandro Martinez en Casemiro met z'n allen naar Dubai om daar te genieten van de warmte. 29 graden is het daar momenteel en de kiekjes die we via de sociale media zien, tonen dat er volop van werd genoten.

Drie wedstrijden in acht dagen

Deze week is het weer trainen geblazen voor Ten Hag en z'n spelers, want vanaf tussen 28 januari en 5 februari speelt United liefst drie wedstrijden in acht dagen. Eerst dus tegen Newport voor de FA Cup, daarna een inhaalduel met Wolverhampton Wanderers in de Premier League en vervolgens een 'reguliere' pot tegen West Ham in de Engelse competitie.