'Erling Haaland en Sadio Mané pakken de topscorerstitels bij hun nieuwe club'
i

Getty Images

'Erling Haaland en Sadio Mané pakken de topscorerstitels bij hun nieuwe club'

Brian Vesseur • 17:36, 03-08-2022 / Laatste Update: 22:23, 08-01-2024

Niet alleen in Nederland gaan de voetbalcompetities beginnen, ook in Engeland en Duitsland gaat het voetbalgeweld weer van start! Zin in een seizoensbetje? Dan kun je het hele seizoen lang nagelbijten!

Om te beginnen met de mogelijke weddenschappen van TOTO voor de Premier League. Manchester City wordt daar gezien als topfavoriet voor de titel, met Liverpool als grote uitdager. Nieuwe City-spits Erling Haaland is meteen de topfavoriet voor de topscorerstitel (odd van 3,80), terwijl teamgenoot Kevin De Bruyne volgens TOTO de assistkoning wordt (5,00).

Ten Hag kampioen?

City is dus de titelfavoriet, met een odd van 1,59. Liverpool volgt op de voet met 3,25, voor de andere topclubs krijg je véél meer geld terug. Denk je dat Erik ten Hag kan verrassen met Manchester United? Dan is het aan te raden om daarop in te zetten: 29,50 keer je inzet! Voor Arsenal krijg je een vergelijkbare odd (29,00), voor Tottenham Hotspur (12,25) en Chelsea (15,50) is-ie wat lager.

Bundesliga

Door naar de Bundesliga. Het is natuurlijk geen verrassing dat Bayern München (1,21) de grote favoriet is om de Bundesliga te winnen. Wat meer opvalt is dat Sadio Mané meteen wordt gebombardeerd tot mogelijke topscorer in Duitsland. Voor de vervanger van Robert Lewandowski krijg je 5,20 keer je inzet als hij inderdaad topscorer wordt. Patrick Schick (7,10) en Christopher Nkunku (9,65) zijn 2 andere kanshebbers.

Schalke 04

Het is pijnlijk om te zien, maar de gepromoveerde cultclub Schalke 04 staat ook weer op de nominatie om meteen te degraderen. Je krijgt 'slechts' 2,75 keer je inzet als Schalke degradeert. Alleen FC Augsburg en VfL Bochum (beiden 2,10) maken volgens TOTO meer kans om te degraderen. Betje zetten op Mané als topscorer of degradant Schalke? Of bijvoorbeeld op de kampioen als Bayern München niet mee zou doen? Dat kan hierrr.