ESPN beloont Marciano Vink voor zijn goede analyses: 'Beleef er ontzettend veel plezier aan'
i

Pro Shots

ESPN beloont Marciano Vink voor zijn goede analyses: 'Beleef er ontzettend veel plezier aan'

Bart van der Wijst • 11:55, 09-08-2021 / Laatste Update: 04:07, 06-01-2024

Marciano Vink gaan we de komende tijd steeds vaker zien als analist bij ESPN. De oud-voetballer van onder meer Ajax en PSV is namelijk toegevoegd aan de vaste kern van het analistenteam, zo meldt de sportzender. Vink verscheen sinds vorig jaar op tv als analist.

"Wat begon als een paar gastoptredens is uitgegroeid tot iets waar ik ontzettend veel plezier aan beleef", reageerde de oud-voetballer. "Ik hoefde niet lang na te denken over dit contract, want vanaf het eerste moment voel ik me welkom bij ESPN en echt onderdeel van het team."

Meer krabbelsessies

Rob Labree, de man die de programmering en productie regelt bij ESPN, is blij met het aanblijven van Vink. "Wie Marciano over voetbal hoort praten, hangt aan zijn lippen. Hij heeft het talent om messcherpe analyses op een heldere, rustige manier over te brengen. Hij past perfect in ons team en we zijn dan ook heel blij dat Marciano zich exclusief aan ESPN verbindt", aldus Labree.

Verder maakte de zender bekend dat ook presentator Milan van Dongen en analisten Mario Been, Kees Kwakman en Arnold Bruggink langer blijven.