👀 | Ketser van Koeman! Blunder van Telstar-keeper leidt Eindhovense thuiszege in

Trevor Wagener • 20:33, 18-11-2022 / Laatste Update: 22:54, 11-12-2023

Ronald Koeman jr. zal de openingsfase van het Keuken Kampioen Divisie-duel bij FC Eindhoven heel snel willen vergeten! De doelman van Telstar verkeek zich vrijdagavond in de 11e minuut op een volley van middenvelder Brian De Keersmaecker: 1-0.

Telstar kreeg de bal na 10 minuten spelen niet weg voor het eigen doel. Na een klutsmoment belandde het leer uit de lucht voor de voeten van De Keersmaecker, die niet nadacht en de bal met een drop-kick nam. Koeman jr. kreeg nog wel zijn lichaam erachter, maar kon niet voorkomen dat de thuisploeg de leiding pakte.

Ketser Koeman jr.

Foutje dus, bedankt! In de slotfase zorgde Jasper Dahlhaus op aangeven van Evan Rottier voor de Eindhovense 2-0. Kort daarop waren de rollen omgekeerd en zorgde Rottier voor de eindstand (3-0) na goed voorwerk van Dahlhaus: