Fans MVV reageren met pikante foto op dubieus vertrek commercieel directeur: 'Free the niple'
i

PRO SHOTS / George Deswijzen

Fans MVV reageren met pikante foto op dubieus vertrek commercieel directeur: 'Free the niple'

Bart van der Wijst • 20:16, 13-01-2024 / Laatste Update: 13:52, 15-01-2024

Melina Luijendijk vertrok vrijdag als commercieel directeur bij MVV nadat er 'pikante foto's van haar online verschenen. De afbeelding werd door sommige medewerkers van de club 'als ongepast ervaren'. Daags na het incident reageert supportersgroep Angel-Side op het dubieuze vertrek van Luijendijk met een naaktfoto, al waren de tepels bedekt met het logo van MVV.

"MVV is sex, drugs & Rock'n Roll, ben je wie je bent, we zijn godverdomme geen zwarte kousen gemeente", schreef de Angel-Side op Facebook. Daarbij gebruikte het de hashtags #FreeTheNiple en #HetOndeugendeZuiden.

Vertrek

Luijendijk maakte via LinkedIn haar vertrek bij MVV bekend. De foto die ze nam werd gemaakt in de privésfeer en met toestemming van haar online gedeeld. Hem van het internet afhalen was niet voldoende, volgens Luijnedijk. "De foto offline halen werd niet als afdoende ervaren en heeft uiteindelijk geleid tot het einde van de samenwerking."

MVV reageerde ook op de kwestie. "Dit is een kwestie tussen werknemer en werkgever, daar doen wij verder geen mededelingen over."

De FB-post van de Angel-Side