Fans PSG kiezen een kant: 'Kylian, de toekomst is voor jou'
i

Getty Images

Fans PSG kiezen een kant: 'Kylian, de toekomst is voor jou'

admin • 11:33, 01-01-2023 / Laatste Update: 03:13, 12-12-2023

Na de WK-finale is er volgens Le Parisien sprake van spanningen tussen Kylian Mbappé en Lionel Messi. De clubleiding van PSG is zich hier bewust van en wil spoedig in gesprek gaan met de 2 sterspelers van de Franse club. Ondanks dat Mbappé eerder liet blijken dat het hem niets deed klopt dit volgens de Franse krant niet helemaal.

Zo zou de Franse aanvaller alles behalve blij zijn met het gedrag van Messi, die sinds het winnen van de eindstrijd van feestje naar feestje gaat en tijdens de huldiging nog toekeek hoe Emiliano Martínez zijn ploeggenoot belachelijk maakte. Wat ook tot frustratie leidt is dat de Franse superster 3 dagen na de finale alweer op het trainingsveld van PSG stond, terwijl Messi nog altijd niet heeft gecommuniceerd wanneer hij terugkeert naar Parijs.

Fans PSG

Wel duidelijk is dat de fanatieke fans van PSG hebben al een kant hebben gekozen. Zij toonden voor de wedstrijd tegen Strasbourg, die met 2-1 werd gewonnen, een spandoek met de tekst: 'Kylian, de toekomst is voor jou. Je was topscorer van het WK en bent een jongen uit Parijs. Voor ons ben jij de kampioen.'