🎥 | Fans van Aberdeen vliegen het veld op na deze bizarre goal in de 94e (!) minuut

Bart van der Wijst • 09:55, 09-08-2021 / Laatste Update: 23:01, 04-01-2024

Aberdeen kon de Schotse Premiership niet beter beginnen. De ploeg van trainer Derek McInnes haalde 6 punten binnen uit 2 wedstrijden. Daar zag het zondag lang niet naar uit, maar een bizar doelpunt in de 94e minuut op bezoek bij Livingston zorgde voor complete chaos. Het hele uitvak werd - helemaal terecht natuurlijk - leip.

De fans van Aberdeen vlogen het veld op en vierden het feestje mee met de spelersgroep. Linksback Jack MacKenzie was de grote man in het midden van al het feestgedruis. Hij zag zijn pover schotje binnen vliegen nadat de keeper van Livingston blunderde. Iets met hete ballen? Hoe dan ook: FEEST bij Aberdeen.

Aberdeen won de wedstrijd met 2-1 nadat het tegen een 0-1 achterstand aankeek bij rust. Check hieronder de samenvatting met de goal van MacKenzie op 04:39.