Fans van De Graafschap willen Huntelaar terughalen: #MooiGebaarVoorHuntelaar
i

Facebook Oldies DTC

Fans van De Graafschap willen Huntelaar terughalen: #MooiGebaarVoorHuntelaar

Sjors Tanis • 23:24, 03-06-2021 / Laatste Update: 08:51, 07-01-2024

Als het aan fans van De Graafschap ligt, keert Klaas-Jan Huntelaar terug naar de Vijverberg. Het contract van 'The Hunter' werd vandaag niet verlengd bij Schalke 04.

Supportersgeleding Oldies DTC lanceerde vandaag op Facebook een actie om de 37-jarige spits dan maar naar De Graafschap te halen.

Jeugd

Dat zou de cirkel voor de international rondmaken, want Huntelaar speelde in zijn jeugd tussen 1994 en 2000 al voor De Graafschap. Bovendien huurde de club de spits in 2003 een jaar.

#MooiGebaarVoorHuntelaar

De fans gunnen de Achterhoeker (geboren in Voor-Drempt) een mooi einde van zijn carrière, ‘met ons, je vrienden, je familie, je dorp om je heen’. ‘We hebben een gouden carrière gewacht om onze trots naar jou te kunnen laten zien’, schrijft Oldies DTC. Volgens Oldies DTC heeft er vorige week een overleg plaatsvonden in de supporters app-groepen van De Graafschap. De grootste wens van de supporters is dat Huntelaar ooit terugkeert naar de club, zo meent Oldies DTC.

De supportersclub roept alle fans op om online de hashtag #MooiGebaarVoorHuntelaar te gebruiken. Dat moet Huntelaar over de drempel trekken om ook daadwerkelijk naar Doetinchem te komen. Tientallen fans steunen de actie. Mensen bieden hem spontaan van alles aan, waaronder ‘schoenen in maat 44'.