Feyenoord rondt trainingskamp in Oostenrijk af met verlies tegen Hoffenheim

Trevor Wagener • 17:44, 22-07-2023 / Laatste Update: 08:41, 12-12-2023

Feyenoord heeft het trainingskamp in Oostenrijk zaterdagmiddag met de kop omlaag afgesloten. De Rotterdammers verloren met een 4-2 van het Duitse Hoffenheim. Namens de landskampioen waren de invallers Antoni Milambo en de door het Schotse Rangers begeerde Danilo trefzeker. De wedstrijd stond in het teken van de afsluiting van het trainingskamp in Oostenrijk.

De ontmoeting duurde 4 keer 30 minuten. Na de 1e fase stond Feyenoord na goals van Pavel Kaderabek en Andrej Kramaric met 2-0 achter. Nadat Milambo en Danilo orde op zaken stelden, hielp Jacob Bruun Larsen weer op voorsprong. Deze werd later uitgebreid door Angelo Stiller, wat ook de eindstand was.

Hoffenheim hoffelijk langs Feyenoord

Namens Feyenoord speelde de van PEC Zwolle gekomen Thomas Beelen als centrale verdediger zijn 1e officieuze minuutjes voor Feyenoord 1. De ploeg van Arne Slot reist zaterdagavond terug naar huis.

Zondag is Feyenoord vrij; maandag gaat de voorbereiding verder. Donderdag en zondag wachten leuke oefenpotjes met Villarreal en Benfica, waar voormalig aanvoerder Orkun Kökcu deze zomer naartoe vertrok. Mandekker Gernot Trauner is dichtbij zijn terugkeer in de A-selectie. Gold Cup-winnaar Santiago Giménez is nog met vakantie en sluit later aan.