Feyenoord grote favoriet tegen Elfsborg volgens de bookmakers
i

Getty Images

Feyenoord grote favoriet tegen Elfsborg volgens de bookmakers

Eimert Pruis • 12:46, 19-08-2021 / Laatste Update: 12:26, 15-01-2024

Feyenoord gaat donderdagavond makkelijk winnen van IF Elfsborg uit Zweden. Althans, dat zijn de verwachtingen van de bookmakers. Voor een Rotterdamse overwinning krijg je niet veel geld bij de verschillende gokkantoren.

Feyenoord is in vorm en speelt ook nog eens thuis in de play-offs voor de groepsfase van de Conference League. Allemaal ingrediënten voor een lekkere zege voor de ploeg van trainer Arne Slot.

Besluit je toch je geld in te zetten op een 1tje dan krijg je gemiddeld 1.40 keer je inzet terug. Een gelijkspel of zelfs een Zweedse zege is veel lucratiever. Een gelijkspel kan tot wel 4.85 keer je inzet opleveren en winst voor Elfsborg zelfs ruim 7 euro voor elke euro die je inlegt. Maar wij Nederlanders gaan natuurlijk voor Feyenoord.

De laatste tijd wint Feyenoord vaak met ruime cijfers en om precies te zijn vaak met 3-0. Kies dus voor een zege met handicap (dat Feyenoord bijvoorbeeld met een virtuele 1-0-achterstand begint) als je lekker wil cashen. En als je helemaal een gokje wil wagen, ga dan voor de correcte score 3-0. Dat kan tot wel 10 keer je inzet opleveren, KA-CHING!