Feyenoord haalt opgelucht adem: Bart Nieuwkoop heeft alleen snee in wenkbrauw
i

ProShots

Feyenoord haalt opgelucht adem: Bart Nieuwkoop heeft alleen snee in wenkbrauw

Joris Kaper • 08:53, 08-11-2023 / Laatste Update: 19:10, 07-01-2024

Bij Feyenoord moest Bart Nieuwkoop dinsdagavond vroegtijdig afhaken in het duel met Lazio Roma (1-0). De rechtsback verliet na een botsing met een Lazio-speler per brancard het veld, maar gelukkig valt zijn blessure mee. "Hij heeft een flinke snee in een wenkbrauw”, zei trainer Arne Slot na afloop van het duel.

"Nieuwkoop heeft nu een tulband om zijn hoofd," zegt Slot. "Maar hij is er weer helemaal bij." Het was dus niet de wedstrijd van Nieuwkoop, ook omdat hij al ongelukkig was begonnen aan de wedstrijd. De verdediger had al binnen 1 minuut een gele kaart te pakken, nadat hij de snelle Mattia Zaccagni tegen de grond werkte.

Check het moment hier:

Check ook: 🎥 | Terugkijken: Lazio Roma – Feyenoord (samenvatting)

Afgelopen zaterdag, op bezoek bij RKC, ging het dus een stuk beter. Toen was de verdediger nog matchwinner voor zijn ploeg (1-2).

Wissel

Trauner kwam voor Nieuwkoop binnen de lijnen, maar de Oostenrijker maakte de wedstrijd ook niet vol. "Ik kon Trauner nog geen 70 minuten laten spelen", zei Slot. "We hebben hem langer nodig. Zondag spelen we alweer een belangrijke wedstrijd tegen AZ. Het seizoen duurt nog lang."