Feyenoord: Justin Bijlow keept tegen Vitesse, Gernot Trauner nog afwezig
i

Pro Shots / Mischa Keemink

Feyenoord: Justin Bijlow keept tegen Vitesse, Gernot Trauner nog afwezig

Robert Hüsken • 15:54, 20-10-2023 / Laatste Update: 14:52, 08-01-2024

Justin Bijlow keert zaterdag terug onder de Feyenoord-lat tijdens de thuiswedstrijd in de Kuip tegen Vitesse. Dat bevestigde coach Arne Slot vrijdagmiddag op de persconferentie in de Kuip. Gernot Trauner is nog niet van de partij.

Bijlow keepte dit seizoen de eerste competitiewedstrijd van Feyenoord tegen Fortuna Sittard, maar daarna liep hij op de laatste training richting de derby tegen Sparta een breuk op in zijn linker pols. Sindsdien werd hij vervangen door Timon Wellenreuther.

Lees ook: Weer een knieblessure erbij: deze spelers mist Vitesse voor het uitduel bij Feyenoord

,,Justin gaat starten", zei Slot vrijdag op de persconferentie. ,,Hij is heel blij dat hij weer fit is en dat hij weer gaat keepen. We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat hij eerste keeper is. Timon heeft het twee keer uitstekend gedaan, maar er is nu weer alle reden voor om vertrouwen in Justin te hebben. Hij is fit, oogt fris en ik hoop dat hij niet te veel te doen zal krijgen.”

Ivanusec en Trauner

Luka Ivanusec en Gernot Trauner ontbreken tegen Vitesse. ,,Gernot is niet goed door de piekbelastingen gekomen en is er nog bij", aldus Slot.