Feyenoord-keeper Justin Bijlow moet misschien onder het mes, Klassieker in gevaar
i

Pro Shots

Feyenoord-keeper Justin Bijlow moet misschien onder het mes, Klassieker in gevaar

Sjors Tanis • 19:41, 15-03-2022 / Laatste Update: 09:38, 08-01-2024

Er is lichte paniek in de tent bij Feyenoord. Doelman Justin Bijlow moet waarschijnlijk onder het mes vanwege een voetblessure, die hem zondag tegen PEC Zwolle al aan de kant hield. Voetbal International schrijft zelfs al dat het einde seizoen is voor Bijlow.

De Klassieker van aanstaande zondag lijkt dus sowieso in gevaar voor Bijlow, die al eens eerder met deze blessure kampte. Vanaf november 2020 miste hij daardoor zo'n 13 wedstrijden, Nick Marsman was destijds zijn vervanger.

Op zoek naar een nieuwe keeper

Volgens VI is Feyenoord al de transfervrije markt aan het afspeuren naar keepers. De club beschikt naast Marciano nog over de jongelingen Thijs Jansen en Tein Troost. Marciano keepte afgelopen zondag al tegen PEC Zwolle en staat waarschijnlijk de komende periode onder de lat.

Aan het einde van de maand staan de interlands van Oranje tegen Denemarken en Duitsland op het programma. Bijlow was al opgenomen in de voorselectie van bondscoach Louis van Gaal. Naast Bijlow behoren ook Joël Drommel, Mark Flekken en Tim Krul tot de voorselectie. Het is voor Van Gaal uiteraard afwachten hoe ernstig de blessure van Bijlow is, maar het ziet er niet goed uit.