Feyenoord Onder 19 komt geweldig terug tegen Celtic en gaat in stijl door in UEFA Youth League

Yvo van Dorst • 18:00, 13-12-2023 / Laatste Update: 05:21, 07-01-2024

Feyenoord Onder 19 speelde gelijk in de UEFA Youth League van Celtic, maar is wel door naar de volgende ronde van het jeugdtoernooi. De ploeg van trainer Robin van Persie speelde met 2-2 gelijk na 2 late doelpunten.

De Rotterdammers begonnen niet sterk aan de wedstrijd, want binnen een half uur spelen stond de ploeg met 2-0 achter. Lewis Dobbie maakte na 7 minuten de openingstreffer en Daniel Kelly deed daar na 30 minuten nog een goal bovenop. Voor het doorgaan van Feyenoord maakte het niet veel uit, want de Rotterdammers waren samen met Atlético Madrid Onder 19 al geplaatst voor de poulefase.

Comeback

Na rust kreeg Van Persie zijn ploeg toch aan de praat en zorgden de spelers ervoor dat het spel er steeds beter uitzag. Dat wierp ook zijn vruchten af, want in minuut 68 maakte Aymen Sliti de aansluitingstreffer. Daarna was het tijd voor Thijs Kraaijeveld, want hij maakte in de laatste minuut van de reguliere speeltijd de 2-2. In de allerlaatste minuten werd Nesto Groen echter de matchwinner, met zijn 2-3 en dus winnende goal.