🎥 | Feyenoord-spelers gestoord in kleedkamer na afloop: 'Ze stampten op onze deur'

Joris Kaper • 08:22, 08-11-2023 / Laatste Update: 01:40, 08-01-2024

De spelers van Feyenoord waren na afloop van de verloren Champions Leaguewedstrijd tegen Lazio niet blij. En niet alleen om het resultaat van de wedstrijd (1-0-verlies), maar ook door het gedrag van de Lazio-spelers na afloop. "In de catacomben stampten ze op onze deur en muur," zegt Quilindschy Hartman.

Toen de Rotterdammers na het laatste fluitsignaal in Rome teleurgesteld in de kleedkamers zaten, werd de rust daar na afloop van de wedstrijd wreed verstoord. Dat vertelde Hartman op de persconferentie na de wedstrijd.

Motivatie

"Misschien moet ik het niet zeggen, maar ze kwamen binnen in de catacomben en stampten op onze deur en muur," zo zegt de Feyenoord-verdediger. Maar gelukkig ziet hij het ook nog een beetje positief in: "Eigenlijk geeft ons dat alleen maar motivatie voor de komende 2 wedstrijden. We beginnen met een thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid, met de hele Kuip erachter. Dan kunnen we dat irritante gedrag van Lazio uiteindelijk alsnog afstraffen."

'Geen hand geven'

Ook Quinten Timber heeft zich behoorlijk geërgerd. "Iedereen van ons heeft het gehoord. 2 weken geleden in de Kuip wilden ze ons al geen hand geven. En dan doen ze nu opeens heel blij. Nou, het zegt meer over hun dan over ons."