Feyenoord wijst bod van Rangers op Danilo keihard af
i

DPG / Pim Ras Fotografie

Feyenoord wijst bod van Rangers op Danilo keihard af

Matthijs Nijhuis • 15:15, 27-06-2023 / Laatste Update: 00:03, 12-12-2023

Feyenoord heeft volgens diverse media een bod van Rangers FC op Danilo keihard afgewezen. De Schotse topclub hoopte de 24-jarige spits van de Rotterdammers voor een prikkie te kunnen kopen, maar kreeg een duidelijke 'nee' te horen uit de Kuip. Voorlopig hoeft de Braziliaan sowieso niet te vertrekken uit Rotterdam.

Het geboden bedrag komt niet eens in de buurt van wat Feyenoord een acceptabel bod zou vinden voor de aanvaller. In het bekroonde seizoen was Danilo maandenlang basisspeler, maar uiteindelijk werd hij voorbijgestreefd door Santiago Giménez. Toch speelde de spits een belangrijke rol in het winnen van de titel. In een jaar tijd heeft hij 10 doelpuntjes op zijn naam gezet.

Poging 2?

Het is niet duidelijk of Rangers nog eens gaan proberen om de spits te bemachtigen. Danilo maakt zich rustig klaar voor zijn 2e seizoen in dienst van de Rotterdammers. Feyenoord nam Danilo afgelopen seizoen transfervrij over van Ajax, waar hij een reserverolletje had. Rangers heeft 55 keer de Schotse titel gepakt, een recordje. Afgelopen seizoen eindigde de club uit Glasgow op de 2e plek, met 7 punten minder dan rivaal Celtic.