Feyenoord zet De Kuip in tegen Atlético Madrid: 'Daar moeten ze echt voor waken'
i

ANP

Feyenoord zet De Kuip in tegen Atlético Madrid: 'Daar moeten ze echt voor waken'

Matthijs Nijhuis • 09:28, 28-11-2023

Feyenoord maakt een goede kans om dinsdagavond Atlético Madrid te verslaan, zien ze ook in de Rondo-studio. Tijdens hun laatste ontmoeting moesten de Spanjaarden hard werken voor een nipte overwinning, maar in De Kuip kan Feyenoord zomaar bovenaan eindigen. Maar pas op, waarschuwt Youri Mulder: "Atlético is zo'n ploeg die uit het niets een doelpunt kan maken."

Lees ook: TV-gids: Hier kijk je naar Feyenoord vs Atlético Madrid

In Madrid werd het nog 3-2 voor de club van Diego Simeone, maar deed Feyenoord niet onder voor hun tegenstander. In eigen stad kunnen de Rotterdammers dus zomaar aan het langste eind trekken. Oer-Feyenoorder Giovanni van Bronckhorst ziet daar de grootste troef: "We hebben het gezien vorig seizoen in De Kuip, vriendschappelijk tegen Atlético. Toen was het al bijna vechten aan het einde van de wedstrijd, dus het zal wel echt te keer gaan."

Scorend vermogen

Youri Mulder doet daar nog een schepje bovenop: "In die 1e wedstrijd waren ze beter dan Atlético." Toch moeten de boys van Arne Slot ook oppassen: "Madrid is echt een winnaarsploeg, ze kunnen uit het niets een doelpunt maken." Het advies? "Let op de vroege voorzet, heel veel lopende gasten", aldus Khalid Boulahrouz. "Daar moet Feyenoord echt voor waken."