📸 | Frustratie bij Cristiano Ronaldo! CR7 scoort niet bij debuut voor Al-Nassr in Saudische competitie
i

Getty Images

📸 | Frustratie bij Cristiano Ronaldo! CR7 scoort niet bij debuut voor Al-Nassr in Saudische competitie

Sjors Tanis • 21:37, 22-01-2023 / Laatste Update: 03:34, 12-12-2023

Cristiano Ronaldo scoorde in de oefenwedstrijd tegen Paris Saint-Germain (4-5) nog 2 keer. Dat was tegen verdedigers als Sergio Ramos en Marquinhos. Bij zijn debuut voor Al-Nassr in de Saudi Pro League vond CR7 het net niét. Zijn club won wel (met 1-0 van Al-Ettifaq), maar Ronaldo had wel wat frustratie zonder een goal van hem persoonlijk.

In de 31e minuut maakte de Braziliaan Anderson Talisca het enige doelpunt in Riyadh, de hoofdstad van Saudi-Arabië. Ronaldo speelde de hele wedstrijd. Check onderaan meer beelden van de Portugese superster in actie voor Al-Nassr!

Koploper

Het 1e competitieduel van Ronaldo in Saudi-Arabië werd volgens Al-Nassr in meer dan 30 landen live uitgezonden. De 37-jarige Portugees droeg bij zijn debuut direct de aanvoerdersband. Al-Nassr nam door de zege de 1e plaats in de competitie over van Al-Hilal. CR7 en co hebben 1 punt meer én een wedstrijd minder gespeeld dan rivaal Al-Hilal.

Ronaldo ondertekende onlangs een bijzonder lucratief contract bij Al-Nassr, waar hij in 2 jaar zo'n 200 miljoen euro zou verdienen. Het is de bedoeling dat Ronaldo de Saudi's ook gaat helpen om het WK van 2030 binnen te halen. In november werd het contract van Ronaldo bij Manchester United ontbonden. Dat gebeurde nadat de Portugees zich kort voor het WK in een interview bijzonder kritisch had uitgelaten over de Engelse club en trainer Erik ten Hag.