🎥 | FSV De Feijenoorder druk aan de slag met megagroot spandoek voor Jens Toornstra

Bart van der Wijst • 18:15, 26-08-2022 / Laatste Update: 14:35, 07-01-2024

Jens Toornstra neemt zaterdagavond afscheid van Het Legioen. 8 jaar lang verdedigde de 33-jarige middenvelder met succes de clubkleuren van Feyenoord. Tegen Emmen in De Kuip (aftrap 20.00 uur) zwaait Toornstra de club uit. Supportersgroep FSV De Feijenoorder is in ieder geval bezig met een megagroot spandoek.

In een video van RTV Rijnmond is te zien hoe tientallen vrijwilligers voor De Kuip bezig zijn met het kunstwerk. Zaterdagavond tegen Emmen moet die worden getoond, dus ze moeten nog even de mouwen opstropen.

Utrecht

Toornstra speelt zondag met FC Utrecht tegen Feyenoords aartsrivaal Ajax. Toch had trainer Arne Slot graag gezien dat Toornstra in Rotterdam was gebleven, hij kon hem echter geen garantie op speeltijd geven.

"Ik heb de afgelopen periode veel gesprekken met hem gehad, net als andere mensen binnen de club die graag hadden gezien dat Jens zou blijven. We probeerden hem ervan te overtuigen dat hij ook dit seizoen weer veel aan spelen zou toekomen, niet in de laatste plaats omdat Fredrik Aursnes is vertrokken", zei Slot vrijdag op de persconferentie.