Geen Last Dance: Cristiano Ronaldo doet niet mee aan oefenduel tegen Lionel Messi
Cristiano Ronaldo / Getty Images

Geen Last Dance: Cristiano Ronaldo doet niet mee aan oefenduel tegen Lionel Messi

16:02, 31-01-2024 / Laatste Update: 16:04, 31-01-2024

Alle fans van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi hoopten donderdagavond op een laatste ontmoeting tussen de twee. Al-Nassr, de club van Ronaldo, en Inter Miami, de club van Messi, hadden een oefenduel tegen elkaar geregeld.

De trainer van Al-Nassr, Luis Castro, bevestigde op de persconferentie dat Ronaldo niet meedoet tegen de Amerikaanse club. De 38-jarige Portugese vedette zou nog niet voldoende zijn hersteld van een kwetsuur. "Hij zal er niet bij zijn. We hopen dat hij in de dagen erna weer bij de groep aansluit."

De wedstrijd begint donderdag om 19:00 uur. Behalve Ronaldo spelen er grote namen als Sadio Mané, Aymeric Laporte en Marcelo Brozovic bij de club. Bij Inter Miami vinden we een Barcelona-enclave met Luis Suarez, Sergio Busquets en Jordi Alba.

Tourtje door Saudi-Arabië

Inter Miami is met een tourtje bezig en speelde afgelopen maandag al tegen Al-Hilal. Daar staat Neymar onder contract, maar de Braziliaan is langdurig geblesseerd. Ook daar misten Messi en Luis Suarez dus een weerzien met hun maatje uit hun FC Barcelona-tijdperk.

Overigens won Al-Hilal, dat een aantal spelers miste door de Afrika Cup en de Azië Cup, met 4-3 van Inter Miami.