🎥 | Gelijkspel bij Napoli tegen AC Milan; Reijnders mist kans op beslissing

Joris Kaper • 09:12, 30-10-2023 / Laatste Update: 15:28, 07-01-2024

Napoli heeft in de thuiswedstrijd tegen AC Milan na een achterstand (0-2) toch nog een punt gepakt: 2-2. Napoli en AC Milan schieten niet veel op met het gelijkspel en zagen de achterstand op Inter, dat met 1-0 won van AS Roma, met 2 punten oplopen.

In een duel met behoorlijk veel kansen voorkwam aanvaller Giacomo Raspadori met een rake vrije trap een nederlaag voor de thuisploeg. En Milan-basisspeler Tijjani Reijnders zal nog wel even terugdenken aan de grote kans die hij miste op de 0-3.

Reijnders mist kans op 3-0

De Franse kopspecialist Olivier Giroud bracht de club uit Milaan met 2 kopballen op een comfortabele 2-0-voorsprong. Even voor rust kon de van AZ overgekomen Reijnders van dichtbij zelfs de 3-0 maken, maar de Oranje-international schoot over.

Napoli kwam 5 minuten na rust na slap verdedigen van Milan terug in de wedstrijd via Matteo Politano. De Italiaan Raspadori krulde ruim een half uur voor tijd uit een vrije trap ook de gelijkmaker in het doel. Na die 2-2 werd er niet meer gescoord.

Achterstand

AC Milan ziet rivaal Internazionale door het puntenverlies uitlopen aan kop van de Serie A. Inter won namelijk wel. De achterstand is echter maar 3 punten. Napoli staat 4e en heeft al 7 punten achterstand na 10 wedstrijden.