'Giovanni van Bronckhorst krijgt zijn zin na Champions League-succes Rangers: padelbaan komt er'
i

Getty Images

'Giovanni van Bronckhorst krijgt zijn zin na Champions League-succes Rangers: padelbaan komt er'

Sjors Tanis • 16:09, 25-08-2022 / Laatste Update: 22:00, 11-12-2023

Giovanni van Bronckhorst kan voorlopig niet meer stuk bij het blauw getinte deel van voetbalstad Glasgow. De Nederlandse trainer loodste Rangers FC ten koste van PSV naar de groepsfase van de Champions League. Dat betekent dat er binnenkort een Padel Court wordt aangelegd op het riante trainingscomplex van de Schotse club. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Van Bronckhorst gaf in aanloop naar de Europa League-finale in mei tegen Eintracht Frankfurt in het AD al aan dat hij graag padelbanen zou zien worden aangelegd op het complex.

Geen Europa League-winnaar, maar wel CL in

Als de finale van de Duitsers zou worden gewonnen, zou de club daarmee instemmen, vertelde hij. Van Bronckhorst, die de variant van tennis graag speelt om fit te blijven, en zijn spelers verloren echter de eindstrijd in Sevilla na het nemen van strafschoppen. Daarmee liep de Schotse club een ticket voor de Champions League mis. Dat toegangsbewijs kwam er alsnog toen PSV na het 2-2 gelijkspel in Glasgow werd geëlimineerd in Eindhoven: 0-1.

Van Bronckhorst, zijn staf en spelers en de beleidsbepalende mensen van Rangers FC vierden uiteraard een klein feestje in Eindhoven en de clubleiding gaf aan dat het ‘Gio Padel Court’ inderdaad zal worden aangelegd, tot vreugde van de trainer van de Schotse club.