💰 Goal voor Memphis en andere lekkere betjes voor de Champions League op woensdag
i

Getty

💰 Goal voor Memphis en andere lekkere betjes voor de Champions League op woensdag

Marcel Roes • 11:26, 20-10-2021 / Laatste Update: 04:47, 07-01-2024

Dinsdag was een Champions League-avondje om niet zo snel te vergeten: Ajax walste over Borussia Dortmund heen (4-0) en is zo goed als zeker van overwinteren in het miljoenenbal. Wat brengt de woensdag ons? Dat weet jij als meestervoorspeller natuurlijk al! We zetten wat interessante betjes op een rij.

Laten we eerst naar de Nederlanders kijken, zoals Memphis Depay bij Barcelona, dat het thuis opneemt tegen Dinamo Kiev. Tip je dat de aanvaller scoort? TOTO heeft daar een odd van 1.61 voor over. Kortom, een winstmarge van 61%, tegenwoordig ook nog eens belastingvrij!

Gek genoeg kun je bij onze vrienden van TOTO ook inzetten op een treffer van Wout Weghorst bij Salzburg tegen Wolfsburg (notering 13.00 op 2 goals van hem). Gaat natuurlijk never nooit gebeuren, want Wout mist deze pot vanwege een positieve coronatest.

Altijd interessant is het als bookies een team uitroepen tot extreem grote favoriet. Dan zijn de odds van het andere team namelijk plots best interessant. Neem Chelsea tegen Malmo: de notering voor een zege van Chelsea is 1.09. Gelijk is 13.00 en winst Malmo 30.00. Waarom niet hier een X2 proberen (gelijk of winst Malmo) op 6.45?

En dan nog 1 in de categorie 'gratis geld': Benfica tegen Bayern Munchen. De Duitse gigant staat voor winst op 1.44. Bayern won z'n vorige 2 CL-potjes met 0-3 en 5-0. Dan klinkt 1.44 toch best lekker hoog? Hoger dan als we zelf die notering zouden inschatten, in elk geval.

Happy betting! En onthoud de Engelse slogan: 'When the fun stops, stop'.