Goed nieuws! Georginio Wijnaldum maakt rentree voor AS Roma

Pim Huberts • 21:12, 11-02-2023 / Laatste Update: 10:02, 12-12-2023

Georginio Wijnaldum heeft na maandenlang blessureleed zijn rentree gemaakt voor AS Roma. De Nederlandse international, die vanwege een beenbreuk onder meer het WK in Qatar miste, viel zaterdag na 83 minuten in tegen Lecce.

In de strijd om de Champions League-tickets in Italië verspeelde AS Roma 2 dure punten (1-1) in het Stadio Via del Mare.

Scheenbeenbreuk

Wijnaldum liep tijdens een training in augustus een breuk in het scheenbeen op. Hij is door de Romeinse club gehuurd van Paris Saint-Germain, waar hij nauwelijks aan spelen toekwam. Rick Karsdorp ontbrak in Lecce bij de selectie van coach José Mourinho. AS Roma staat momenteel 3e in de Serie A.

De eindstand stond vanavond al na 17 minuten op het bord. Na de snelle goal van de Braziliaan Roger Ibañez in de 7e minuut voor de thuisploeg maakte de Argentijn Paulo Dybala 10 minuten later vanaf de penaltystip gelijk.