GRATIS update: WK vrouwenvoetbal komt naar FIFA 23
i

EA Sports

GRATIS update: WK vrouwenvoetbal komt naar FIFA 23

Matthijs Nijhuis • 13:10, 20-06-2023 / Laatste Update: 06:21, 08-01-2024

Het WK vrouwenvoetbal komt naar FIFA 23. Game-ontwikkelaar EA Sports laat weten dat gamers eind juni een update kunnen verwachten waarmee er een aantal nieuwe spelmodi vrijkomen. Alle 32 gekwalificeerde landen komen in het spel terecht, samen met aangepaste stadion-aankleding, nieuwe cinematics, wedstrijdpresentaties en commentaar.

De update zal straks gratis te downloaden zijn en brengt een hoop nieuwe functies met zich mee. De belangrijkste game-opties staan hier op een rijtje:

Lead Your Country

In deze modus stap je in de schoenen van één specifieke speelster op weg naar de WK-winst. Je kan kiezen tussen een bestaande speler of je eigen avatar creëeren in het nationale team van jouw keuze. Terwijl je door de rondes speelt, heb je de mogelijkheid om alleen die speler óf het hele nationale team te besturen.

Tournament Mode

Dit is de klassieke manier van spelen, waarbij je met 1 land een realistische groepsfase én knockoutfase aflegt. Als singleplayer kies je één van de 32 landen op weg naar de WK-finale.

Kick Off

In deze modus speel je een wedstrijd tegen vrienden (lokaal) of tegen de computer. Kies een groepsfase- of knockoutwedstrijd en 2 van de 32 gekwalificeerde landen om het tegen elkaar op te nemen.