Hakim Ziyech begint heerlijk aan nieuw seizoen: hattrick voor Chelsea in oefenduel

Eimert Pruis • 18:02, 17-07-2021 / Laatste Update: 12:27, 15-01-2024

In een oefenwedstrijd van Chelsea heeft Hakim Ziyech de hoofdrol opgeëist. De ex-Ajacied maakte een hattrick tegen Peterborough United. De ploeg van Thomas Tuchel won op trainingscomplex Cobham met 6-1.

Chelsea kwam nog wel op achterstand tegen Peterborough United, dat komend seizoen uitkomt in de Championship, door een benutte strafschop. Daarna begon de Chelsea-trein te lopen, maar nog zonder Ziyech als aanjager. De spelmaker kwam pas in de tweede helft binnen de lijnen. Hij scoorde dus 3 keer in 45 minuten tijd.

Chelsea oefent nog in aanloop naar het nieuwe Premier League-seizoen tegen Bournemouth, Arsenal en Tottenham Hotspur. Op 11 augustus staat het duel met Europa League-winnaar Villareal om de Europese Supercup op het programma.