🎥 | Harde kern van Lille is 'op vakantie' tegen AS Monaco, Sven Botman niet blij

Bart van der Wijst • 16:14, 07-05-2022 / Laatste Update: 21:12, 11-12-2023

Opvallende beelden uit Noord-Frankrijk. Daar genoten supporters van Lille vrijdagavond van hun 'vakantie' in de wedstrijd tegen AS Monaco (1-2 verlies). Dat statement maakte de harde kern door de povere resultaten van Lille. Hoewel het toch echt grappig is, kon Sven Botman er niet mee lachen.

"Kom naar de wedstrijd om ons te steunen of blijf gewoon thuis. Iedereen mag natuurlijk zijn mening hebben, maar vanaf het begin hebben ze de tegenstander gesteund", riep de Nederlander bij Amazone Prime.

Badlaken en volleyballen!

Lille werd vorig jaar nog kampioen in de Ligue 1, maar bungelt nu in de grijze middenmoot van Frankrijk. Dit tot ongenoegen van de fans, die vinden dat de spelersgroep er een beetje met de pet naar gooit. Uit protest besloten ze maar vakantie te vieren in het Stade Pierre-Mauroy.

Zo kwamen de fans in zomerblouses naar het stadion, ook lag een enkeling op een strandlaken. Weer wat andere gasten waren een potje volleybal aan het spelen, kortom: een heerlijk zomeravondje. De temperatuur was er ook naar, in Lille was het tegen de 20 graden.