Headshot! Grensrechter in Bundesliga gewisseld na harde knal tegen zijn hoofd
Screenshot van het moment

Headshot! Grensrechter in Bundesliga gewisseld na harde knal tegen zijn hoofd

16:45, 27-01-2024 / Laatste Update: 16:52, 27-01-2024

De eerste helft van VfL Wolfsbrug en 1. FC Köln liep wat uit door een bijzondere blessure. Grensrechter Thorben Siewer kreeg keihard een bal tegen zijn hoofd en kon niet verder. De vierde man verving hem en er werd een fan van de tribune getrokken om langs de zijlijn te staan. Uiteindelijk duurde de eerste helft zestig minuten.

Het vervelende incident gebeurde al in de openingsfase van het duel. Köln-linksback Max Finkgrafe wilde de bal over de zijlijn rossen, maar raakte daarbij het hoofd van de arme Siewer. Na een minutenlange behandelperiode bleek dat hij niet verder kon. Vierde official Nicolas Winter deed zijn trainingspak uit om te gaan vlaggen.

De plek van Winter werd ook overgenomen. Toevallig zat er iemand op de tribune die kon helpen. Tobias Krull van voetbalvereniging MTV Gifhorn nam plaats aan de zijlijn. Dat overkomt hem ook niet iedere dag.

16:49 - 27-01-2024

Grensrechter ondersteboven geschopt in Bundesliga

Zaterdagmiddag is grensrechter Thorben Siewer ondersteboven geschopt in de Bundesliga. Het gebeurde bij het duel Wolfsburg - Köln. Siewer werd uiteindelijk gewisseld. Bekijk het incident hierboven.