🎥 | Heracles-papa provoceert uitvak met deze rare gebaren: dochtertje doet gewoon mee

Robert Hüsken • 15:14, 23-10-2023 / Laatste Update: 09:28, 15-01-2024

Omg, omg. Deze beelden. Een of andere supporter van Heracles Almelo vond het afgelopen zondag nodig om het uitvak van FC Twente even te provoceren. Dat hij z'n kleine dochter naast hem had staan, was hij waarschijnlijk helemaal vergeten. De kleine meid kopieerde het gedrag van papa. Auw.

Er staan meer beelden online, maar daar zijn de twee herkenbaar op te zien. Dat delen we liever niet. Een dag na de wedstrijd kwam de vader erachter wat er eigenlijk is gebeurd. Nu heeft hij spijt. Bij diverse media heeft hij aangeklopt met zijn verhaal. Zo ook bij AD.

Reactie Heracles-papa:

„Wat er gebeurd is? Ik was met mijn dochter naar de wedstrijd en zocht meteen na afloop vrienden op die in de buurt van het uitvak zitten. Er kwam oogcontact met de supporters van Twente en het kwam tot schelden en het maken van gebaren. Ik zat nog vol adrenaline en heb me laten meeslepen door mijn emoties. Toen ik het filmpje zag, schrok ik van mezelf. En ook van mijn dochter. Dat gebaar van de keel doorsnijden heeft ze niet van mij. Ze stond schuin achter me dus ik heb dat op het moment zelf ook niet gezien dat ze dat deed. Ik heb haar vandaag de impact daarvan proberen uit te leggen.”