Matthijs Nijhuis • 11:04, 05-09-2023 / Laatste Update: 02:50, 12-12-2023

De transferperiode was natuurlijk een drukte van jewelste. Voor iemand als transfer-orakel Fabrizio Romano moet dat helemaal een chaos zijn geweest. In een recente fotodump op zijn Instagram wordt die chaos pas echt duidelijk. Een screenshot van zijn schermtijd verraadt hoeveel de Italiaan op zijn telefoon heeft gezeten op Deadline Day, en die cijfers liegen niet!

In zijn instellingen is te zien hoe Romano op 1 september, de dag waarop clubs in de grote voetballanden de laatste dealtjes sluiten, liefst 19 uur en 41 minuten op zijn telefoon zat. 17 uur en 23 minuten daarvan spendeerde hij op sociale media. Fabrizio heeft tussen 05.00 en 08.00 uur wat geslapen om daarna de hele dag op zijn telefoon te zitten. "Probeer dit niet thuis", schrijft hij erbij.

Transfermeester

Romano is er meestal als eerste bij als de geruchtenmolen gaat draaien. Daarnaast houdt hij het voetballende internet altijd op de hoogte over de laatste done deals. Zo is in zijn schermtijd te zien dat 1 september geen uitzonderlijke dag is. Op de dagen daarvoor zat hij ook zeker 15 uur achter de knoppen.