🎥 | Hirving Lozano begint wél in basis bij Mexico en maakt openingsgoal

Pim Huberts • 12:13, 15-10-2023 / Laatste Update: 15:18, 08-01-2024

Hirving Lozano maakte zaterdagnacht een doelpunt voor het Mexicaans elftal. De PSV'er speelde door blessureleed (toen nog spelend bij Napoli) nog vrijwel geen wedstrijd voor zijn land in 2023. Nu liet hij zien zijn plekkie nog waard te zijn: hij maakte het openingsdoelpunt in de friendly tegen Ghana.

Hoewel hij in het team van Peter Bosz nog vaak op de bank moet beginnen, kreeg hij bij Mexico een basisplaats. Kort voor rust kwam hij naar binnen en schoot hij op mooie wijze raak in de linkeronderhoek.

FC Groningen

Na zijn doelpunt werd Lozano gewisseld voor oud-FC Groninger Uriel Antuna. Diezelfde Antuna maakte in de 72e minuut de 2-0. Daarnaast maakten andere (ex-)Eredivisionisten Jorge Sánchez, Edson Álvarez, Mohammed Kudus en Santiago Giménez ook minuten.