Vervelend nieuws voor PSV op geweldige avond, Hirving Lozano mist waarschijnlijk duel met Feyenoord
i

Getty Images

Vervelend nieuws voor PSV op geweldige avond, Hirving Lozano mist waarschijnlijk duel met Feyenoord

Bart van der Wijst • 22:45, 29-11-2023 / Laatste Update: 03:22, 08-01-2024

Het zat Hirving Lozano niet mee tijdens de uitwedstrijd van PSV in de Champions League tegen Sevilla. De Mexicaan pakte een gele kaart, waardoor hij het laatste groepsduel thuis tegen Arsenal mist. Het is echter de vraag of Lozano het duel fysiek had gehaald, omdat hij tegen Sevilla ook geblesseerd naar de kant ging.

In de thuiswedstrijden tegen Sevilla en Lens kreeg Lozano ook al geel, woensdagavond kwam daar een derde bij. Dat betekent een schorsing.

Hamstring

Net voor rust ging Lozano erbij zitten. De 28-jarige buitenspeler greep naar zijn hamstring. Direct deed Yorbe Vertessen zijn trainingspak uit om in te vallen.

Voor PSV en trainer Peter Bosz is dit een nieuwe domper. Eerder deze week werd bekend dat Noa Lang een terugslag in zijn blessure heeft. De Nederlandse buitenspeler kampt ook met een hamstringblessure. Hij is dus net als Lozano een vraagteken voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord aanstaande zondag. PSV heeft Johan Bakayoko en Vertessen nog over als pure buitenspelers.

Update: Trainer Peter Bosz bevestigt na de wedstrijd tegen Sevilla gezegd dat Lozano waarschijnlijk wel even uit de running is. "We moeten even afwachten, maar het is een hamstringblessure. Dus die zijn we wel even kwijt."