Hot Stuff! Dit is de zingende vriendin van Hedwiges Maduro, Ajax' nieuwe assistent-trainer

Marcel Roes • 15:15, 17-06-2023 / Laatste Update: 05:08, 12-12-2023

Hedwiges Maduro is vrijdag door Ajax vastgelegd als nieuwe assistent-trainer. De voormalige speler van de Amsterdamse club gaat samenwerken met hoofdtrainer Maurice Steijn.

De komst van Maduro was niet vanzelfsprekend. Hij deed het uitstekend bij Almere City als assistent van Alex Pastoor. Ze zorgden ervoor dat Almere City promoveerde naar de Eredivisie. De bedoeling was dat Pastoor hem zou opleiden tot hoofdtrainer. Maar de lokroep vanuit de hoofdstad was voor Maduro verleidelijk genoeg om Ally te verlaten.

Wie is de vriendin van Ajax-assistent Hedwiges Maduro?

Werken bij Ajax is geen eitje. De aandacht, druk en verwachtingen liggen toch behoorlijk wat hoger dan in de polder. Hedwiges Maduro zal bij zijn nieuwe job steun krijgen van zijn partner: Elise van der Horst.

Die naam zegt je misschien niet heel veel, maar haar artiestennaam vast wel: EliZe. De zangeres heeft diverse hits gehad. Zo stond 'Automatic (I'm Talking To You)' in 2005 op plek 7 in de Top 40. In 2008 maakte ze een cover van een hit van Donna Summer: 'Hot Stuff'.

Hedwiges en EliZe

De popster plaatst weleens tweets over voetbal. Zie hieronder haar visie op de Oranje Leeuwinnen en Ajax. Volgens Spelersvrouw had ze eerder een relatie met een voetballer: met de Fin Paulus Roih (FC Utrecht, FC Zwolle en ADO Den Haag).

Ook had EliZe een relatie met de Amerikaan Jamie Westland, de drummer van Di-rect. En er was een affaire met tennisser Thiemo de Bakker.

Tuincentrum

Tegen Shownieuws zei Elise dit over Maduro: "Hij heeft wel 11 jaar zijn best gedaan, ik ken hem al 11 jaar. We waren samen naar planten aan het kijken bij het tuincentrum en toen sloeg de vonk over."