Huntelaar traint een kwartiertje mee met Schalke

admin • 16:21, 27-01-2021 / Laatste Update: 18:53, 04-01-2024

Klaas-Jan Huntelaar heeft woensdag voor het eerst met de selectie van Schalke meegetraind. De spits, die vorige week transfervrij overkwam van Ajax, deed het eerste kwartier mee.

Huntelaar ging daarna individueel verder. Op een filmpje dat Schalke via Twitter de wereld instuurde is Huntelaar te zien tijdens de warming-up. Hij loopt samen met de van Arsenal gehuurde Sead Kolasinac voorop.

Kuitblessure

De 37-jarige spits ontbrak de eerste 2 wedstrijden sinds zijn overgang naar zijn geliefde Schalke 04 wegens een kuitblessure. Hij zag vanaf de tribune hoe de club uit Gelsenkirchen van Bayern München (0-4) en FC Köln (1-2) verloor.

Of trainer Christian Gross Huntelaar al kan inzetten in de wedstrijd van zaterdag tegen de nummer 13 Werder Bremen, is niet bekend. Kolasinac is er naar verwachting wel weer bij. Hij trainde weer volledig mee na een hamstringblessure.

Laatste

Schalke 04 staat laatste in de Bundesliga. De club van Huntelaar heeft pas 7 punten. Het heeft 10 punten minder dan Bielefeld, dat op de veilige 15e plaats staat. Het gat met nummer 16 Köln bedraagt acht punten.