🎥  | Inter gooit zege op Monza weg door eigen goal van Denzel Dumfries

Marcel Roes • 00:06, 08-01-2023 / Laatste Update: 04:34, 12-12-2023

Inter leek in de Serie A op weg naar winst uit tegen Monza. Een grootse wedstrijd was het niet, maar wat zou het: Inter stond met 1-2 voor en de slotfase was aangebroken.

Maar bij een aanval van Monza in de 92e minuut had Denzel Dumfries het lastig tijdens een kopduel met Luca Caldirola. De Italiaan leek dat duel te winnen, maar nadere studie van de beelden wijst uit dat Dumfries binnenkopte. In het verkeerde doel dus.

Dumfries kwam pas rond de 80e minuut het veld op, met het doel om de voorsprong te verdedigen. Hij deed echter precies het tegenovergestelde.

Stand

Inter Milaan heeft nu 7 punten achterstand op koploper Napoli en heeft 1 wedstrijd minder gespeeld. De ploeg Simone Inzaghi moet ook Juventus en stadsgenoot AC Milan nog voor zich dulden in de competitie.