🎥 | Internazionale dendert in Portugal over Benfica heen en kan halve finale CL al ruiken

Yvo van Dorst • 01:07, 12-04-2023 / Laatste Update: 03:10, 08-01-2024

Internazionale heeft dinsdagavond een reuzestap gezet richting de halve finale van de Champions League. Op overtuigende wijze werd Benfica met 2-0 verslagen in het eigen sfeervolle Estadio Da Luz. Denzel Dumfries was basisspeler bij de succesformatie van Simone Inzaghi.

Het duurde even voordat de motor op gang kwam bij de Italianen, maar in de tweede helft was het dan toch zo ver. Eerst was het Nicolo Barella die de 1-0 binnentikte voor de bezoekers en Romelu Lukaku gooide 82 minuten met een rake penalty de deur dicht voor de Portugezen. Zij staan volgende week voor een loodzware opgave om op bezoek in Milaan de 2-0 achterstand goedmaken.

1-0 Nicolo Barella

2-0 Romelu Lukaku