🎥 | Internazionale laat AC Milan nog even aan kop Serie A na uitglijder tegen Sassuolo

Eimert Pruis • 21:01, 20-02-2022 / Laatste Update: 23:27, 07-01-2024

Internazionale heeft zichzelf een slechte beurt bewezen. In Milaan verloor de regerend Italiaans kampioen met 2-0 van Sassuolo.

Giacomo Raspadori en Gianluca Scamacca maakten al binnen het half uur de doelpunten voor de bezoekers. Stefan de Vrij speelde de hele wedstrijd, Denzel Dumfries alleen de 2e helft. De Vrij scoorde nog met zijn hoofd in blessuretijd, maar de goal werd afgekeurd wegens hands van een ploeggenoot.

Het betekende de 3e nederlaag van het seizoen voor Inter. AC Milan blijft voorlopig de koploper van de Serie A. De stadgenoot van Inter heeft 2 punten meer, maar ook 1 wedstrijd meer.