🎥 | Heel fijn interview: Etienne Vaessen en Brian Brobbey verschijnen samen voor de camera
i

Pro Shots

🎥 | Heel fijn interview: Etienne Vaessen en Brian Brobbey verschijnen samen voor de camera

Brian Vesseur • 21:55, 06-12-2023

Etienne Vaessen en Brian Brobbey zijn woensdagavond samen voor de camera verschenen. De Ajax-spits kwam op 30 september tegen de RKC-keeper aan, waardoor Vaessen knock-out ging. Inmiddels is er veel telefonisch contact geweest en zijn er totaal geen hard feelings. Check hier het interview met Vaessen en Brobbey.

Interview Etienne Vaessen en Brian Brobbey

De wedstrijd tussen RKC en Ajax werd woensdagavond hervat, nadat het duel werd gestaakt door het ko gaan van Vaessen. Er werd niet meer gescoord, dus bleef het 3-2 voor Ajax. Na het duel zochten Vaessen en Brobbey elkaar direct op: de keeper kreeg het shirtje van de spits.

Brobbey

Brobbey zei tegen ESPN: "Het is natuurlijk heel mooi om hem weer tegen ons aan het werk te zien. We weten allemaal wat er gebeurd is. Gelukkig staat hij hier weer, gezond. Daar ben ik heel blij mee. Ik vreesde natuurlijk voor het ergste, maar gelukkig is dat dankzij God niet gebeurd"

Vaessen reageerde: "Het contact met Brobbey was top, dat heb ik heel vaak al gezegd. Het heeft mij en mijn familie goed gedaan. Ik heb hem niks kwalijk genomen, Brian is een goede jongen. Hij gaat vol voor duels en ik ook. Het was gewoon pech, het verkeerde moment op de verkeerde plek. Ik ben blij dat hij hier naast me staat."