🎥 | Donnarumma in discussie met boze AC Milan-fan na Nations League-duel

Trevor Wagener • 01:07, 13-06-2022 / Laatste Update: 01:45, 12-12-2023

Voetbalkeeper Gianluigi Donnarumma kreeg zaterdagavond in Wolverhampton een woordenwisseling met een boze AC Milan-fan. De doelman had die avond in het Molineux Stadion met de Azzurri om de Nations League tegen Engeland gespeeld (0-0) toen de Milan-supporter hem lastig zou hebben gevallen.

La Republica meldde dat een fan zich tussen andere, op handtekeningen jagende supporters bevond toen hij zijn aandacht op Donnarumma richtte. Op beelden is te zien hoe Donnarumma de fan met veel handgebaren sommeert stil te zijn.

Donnarumma vs Milan-fan

Het voorval leidde tot een felle discussie en vond plaats toen Donnarumma in de teambus wilde stappen. De 23-jarige Donnarumma speelt sinds de zomer van 2021 voor Paris Saint-Germain, nadat hij AC Milan na 6 jaar trouwe dienst verliet. De jonge keeper debuteerde in 2016 in het nationale elftal en verzamelde sindsdien 46 interlands.

A Milan fan insulted and abused Gianluigi Donnarumma following Italy's draw against England, report @repubblica. An argument broke out between the fan and the PSG goalkeeper.https://t.co/Odl8EM9q5C

— Get Italian Football News (@_GIFN) June 12, 2022